Kunstproject Floating Dreams officieel geopend

Kunstproject Floating Dreams officieel geopend

Op vrijdag 4 mei werd de tentoonstelling Floating Dreams officieel geopend. 

Er verscheen een artikel in

  • Het Nieuwsblad: "Floating Dreams op het domein van de IJzertoren is gisteravond van start gegaan. Zeventig witte beelden werden door Kamagurka bewerkt als verwijzing naar evenveel oorlogen. (...)"
  • Krant van West-Vlaanderen: "Vanaf 8 mei wordt de site van de IJzertoren ingenomen door zeventig beelden, die kinderen in oorlogssituaties symboliseren. Ondanks de zware ballast van oorlog, dromen de kinderen van vrede. Floating Dreams weerspiegelt hun veerkracht en dromen. (...)"
  • Het Laatste Nieuws: "Bij de IJzertoren is ‘Floating Dreams’ geopend. De expo bestaat uit 70 kinderbeelden creatief aangekleed door Kamagurka en met citaten van bekende medemensen. Het project staat symbool voor 70 conflicten die op dit moment wereldwijd woeden. Elk beeld is te koop voor 3.500 euro. (...)"
  • De Redactie: "Aan de voet van de IJzertoren in Diksmuide is "Floating dreams" geopend, een openluchttentoonstelling met 70 witte kinderbeelden. Elk beeld staat voor één conflict in de wereld , een ballon bij elk beeld staat symbool voor een oorlogvrij bestaan. Kunstenaar Kamagurka heeft op elk beeld z'n creativiteit losgelaten." Bekijk de reportage hier!
  • Focus-WTV: "Aan de IJzertoren in Diksmuide opende de kunstexpo Floating Dreams de deuren voor het grote publiek." Bekijk de reportage hier!

Meer nieuws

Facebook Instagram

De openluchttentoonstelling is afgelopen. U bent steeds welkom in de IJzertoren!